Voor Rijscholen

Heb je een rijschool en wil je dat je leerlingen slagen voor het theorie-examen? Dan ben je bij theoriestudio bij het juiste adres. Onze theoriecursus en theorie examens zijn ideaal voor jou en je leerlingen

Waarom zou je Theoriestudio gebruiken?

Je leerlingen krijgen een goede cursus waar ze echt de regels van het verkeer leren

Er zijn veel spelers actief die geen interesse hebben in het leren van de verkeersregels aan mensen. Dit soort partijen pronken met slogans als “slagen in 1 dag”. Helaas leren mensen hierdoor niet de regels van het verkeer.

Wij weten dat een goede basis erg belangrijk is voor het behalen van een rijbewijs. Wij zijn al sinds 2004 actief in de sector, begonnen met een rijschool en nu ook met theorielessen.

Wij hebben onze ervaring gebruikt om degelijke lessen met veel praktische voorbeelden te maken en hebben ook realistische oefen examens. Hierdoor leren je leerlingen de theorie en kunnen ze met veel zelfvertrouwen het theorie-examen tegemoet gaan.

Je hoeft je niet te richten op theorie lessen en kan focusen op praktijk lessen

Het hebben van een rijschool is veel werk. Wij weten dit als geen ander. Hoe mooi zou het zijn om je niet te hoeven richten op de theorie? Je zou dan veel meer tijd over hebben om je leerlingen te helpen met de praktijk. Wij helpen je graag hierbij. 

Verdien geld met het verkopen van de theoriecursus en theorie examens

Je bent vrij om zelf te bepalen voor hoeveel euro je de theoriecursus en theorie examens wil verkopen aan je leerlingen.

Hierdoor heb je complete financiële controle over je inkomsten.

Hoe Werkt het?

Koop de toegangspas

Je koopt een toegangspas voor je leerlingen. Elke leerling heeft dan 2 maanden toegang tot alles op theoriestudio.nl. Hierin zitten de dus de theoriecursus en de theorie-examens.

Je kan ook kiezen hoeveel toegangspassen je wil kopen. Je kan dan bijvoorbeeld 5 toegangspassen kopen waarmee 5 leerlingen 2 maanden toegang hebben.

Je ontvangt de toegangspas

In je mail zie je codes die toegang geven tot de theoriecursus.

Je leerlingen gebruiken deze codes om gratis toegang te krijgen tot de theoriecursus en examens.

In dit voorbeeld ontvang je 5 codes omdat je ervoor gekozen hebt om 5 accounts te kopen.

Je kan de toegangspas geven of verkopen aan je leerlingen

Je leerling gebruikt de code om gratis toegang te krijgen tot de theoriecursus en examens.

Dus in ons voorbeeld gaat je leerling naar pakketten, klikt op 2 maanden en en vult dan de code 2MAANDEN-JDIJ33JFIFWPFD in en krijgt gratis toegang.

Koop Nu toegang

3 maanden toegang tot alles op theoriestudio

29.99
24,99
  • 18 Theorie-examens
  • De Theoriecursus
  • Samenvatting van de Theoriecursus
  • 66 Toetsen
  • Persoonlijke Vooruitgang Tracker
  • 24/7 contact
  • Eenmalige betaling